Αρχική>Πληροφορίες

Πληροφορίες

Παραγγελίες
Παραγγελίες
Παραγγελίες των τιμολογημένων προϊόντων στο Lexis creations μπορούν να πραγματοποιηθούν με τους κάτωθι τρόπους: Μέσω e-mail στο info@lexiscreations.gr καθόλη τη διάρκεια του 24ώρου κάθε μέρα. Τηλεφωνικώς. Εάν δεν σας εξυπηρετεί η χρήση e-mail ή χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες για τα προϊόντα μας μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο κινητό 6937932657 ή στο σταθερό 2752 300220 όλες τις εργάσιμες μέρες (Δευτέρα - Παρασκευή) από τις 9:30 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα.
>> περισσότερα
Πληρωμές
Πληρωμές
Υπογραμμίζεται ότι οι τιμές που αναγράφονται στην περιγραφή κάθε προϊόντος είναι οι τελικές και συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. Κατόπιν σχετικής μας επικοινωνίας είτε μέσω e-mail είτε τηλεφωνικώς, ανάλογα με τον τρόπο παραγγελίας που θα επιλέξετε, για την κατοχύρωση της παραγγελίας σας απαιτείται η καταβολή του ποσού που αντιστοιχεί στη συνολική αξία των προϊόντων που επιλέξατε μέσω τραπεζικής κατάθεσης πριν την αποστολή της παραγγελίας.
>> περισσότερα
Αποστολές
Αποστολές
Οι παραγγελίες αποστέλλονται και παραδίδονται στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε, αφού έχει πρώτα κατατεθεί σε τραπεζικό λογαριασμό η αξία της παραγγελίας, συμπεριλαμβανομένου και του κόστους αποστολής. Υπογραμμίζεται ότι στη Lexis creations έχουμε συνάψει ειδική συμφωνία με χαμηλές χρεώσεις για τις αποστολές των δεμάτων των πελατών της. Οι αποστολές πραγματοποιούνται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα με χρόνο παράδοσης 2-4 ημερών από την επίδοση της παραγγελίας.
>> περισσότερα
1  |